Ik werk ruim 25 jaar als voice-over  / stemactrice en ben als commentaarstem, reclamestem of telefoonstem te horen in een breed scala van AV-producties zoals bedrijfsfilms, instructievideo’s, animaties, infographics, productpresentaties, commercials, e-learning modules, instructiefilms, voiceresponse menu’s, audiotours, documentaires, videogames en onderwijsprogramma’s.

Ik beschik over een eigen homestudio en lever snel tegen een aantrekkelijk tarief de geluidsfiles in een door u gewenst formaat, schoon geknipt en netjes nabewerkt. Tevens is er de mogelijkheid tot far-end opname met stemregie via SessionLinkPRO in elke gewenste studio.

Ik ben geboren in Maastricht en dankzij mijn natuurlijke zachte-g ben ik vaker te horen in commercials op regionale en lokale radio- en televisiezenders in Limburg, Brabant en Gelderland. Ik ben opgeleid tot logopedist/stemcoach en kan gemakkelijk variëren in mijn stemklank, register, articulatie en spreekstijl waardoor ook landelijke TV-commercials en nationale producties door mij worden ingesproken. Ook Engels, Vlaams en Duits behoort tot mijn repertoire

Tevens werk ik als klinisch logopedist in het Academisch Ziekenhuis MUMC+.

Ik geef workshops over stemgebruik en stemexpressie en u kunt bij mij terecht voor individuele (logopedische)coaching bij vraagstukken m.b.t. uw (zang)stem, spraak of presentatie in het Stemcentrum Maastricht.

Als zangeres zing ik in Vocalgroup Odeon het meest gevarieerde en knotsgekke a-capella koor van Maastricht en in de band Good Company met semi-acoustic originals & covers.

Kortom afstemmen op uw specifieke wens, dat is nou mijn vak!